Vil du støtte Synlighedsdagen?

Da Synlighedsdagene rundt om i landet udelukkende bliver finansieret gennem sponsorater, legater og måske et kommunalt tilskud, vil al hjælp blive værdsat. Der er forskellige måder, du kan være med til at sikre, at temadagen fortsat kan afholdes.
.

Donationer

Ethvert beløb, stort som lille, gør en forskel. Det kan indsætte på:

MobilePay: 983010
Mærk indbetalingen ‘Synlighedsdagen’

Eller via bankoverførsel til:
reg. nr.: 5328 – konto nr.: 0000242662
Mærk indbetalingen ‘Synlighedsdagen’
.

Sponsorater

Hvis du vil sponsorere på anden måde, vil dette også være en stor hjælp. Det kan f.eks. være trykning af vores foldere eller ved at levere kaffe, badges, kuglepenne, notesblokke eller andet merchandise til Synlighedsdagen. I så fald kan du skrive til os på kontakt@synlighedsdagen.dk.
.

Frivilligt arbejde

Der er masser af opgaver, der skal løses i forbindelse med arrangementerne, så hvis du har lyst til at lave et stykke frivilligt arbejde, kan du ligeledes skrive til kontakt@synlighedsdagen.dk.
.

Medlemskab

Endeligt kan du støtte arbejdet for voksne med senfølger ved at melde dig ind i Landsforeningen Spor enten som ordinært medlem, støttemedlem eller som et kollektivt medlemskab (organisationer, foreninger, bosteder m.fl.). Personlige medlemskaber koster 100 kr. om året, og kollektive 300 kr.